logo jbn

logo jbn

Het vakblad Jachtbouw Nederland is erg geschikt om de Nederlandse markt te bereiken. Jachtbouw Nederland is gericht op de jachtbouwer en aanverwante bedrijven, zoals watersportwinkels, jachthavens, reparatie- en onderhoudsbedrijven, die structureel aan de jachtbouw toeleveren of anderszins nauw aan deze nog steeds groeiende bedrijfstak verwant zijn.

Jachtbouw Nederland verschijnt 6x per jaar. Zowel in geprinte vorm als in digitale vorm. Verspreiding vindt plaats op basis van abonnementen en controlled distribution met een oplage van 2500 exemplaren per uitgave.

Het onafhankelijke vakblad wordt gemaakt met een toegewijd redactieteam en gastschrijvers uit de branche. Uitgever AcquiMedia beoogt daarnaast met bijvoorbeeld een symposium een platform te zijn waar u branchegenoten ontmoet, kennis kunt delen en opdoen, en nieuwe relaties aan kunt knopen.

Adverteren?
Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan om uw bedrijfsnaam te promoten in de branche. U kunt denken aan actiematige reclame of exposure voor uw naamsbekendheid.

Bekijk hier de mediagegevens 2017 (tarieven gelijk aan 2016) of stuur uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

E-zine
Om maximaal de doelgroep te bereiken is de digitale versie van het magazine sinds 2015 ook via de Jachtbouw Nederland App te lezen. Eenmaal de App gedownload (Android & iOS) en het abonnement gekoppeld, hebben lezers telkens de recente edities bij de hand. Verrijkingen met weblinks, foto & video, maken het aantrekkelijk om digitaal te lezen, met groot voordeel dat responderen zo gemakkelijk gemaakt wordt.

Jaarboek
Ter promotie van de app en het vakblad, én om deze vooral aantrekkelijk te maken om te downloaden, brengen we in december een digitaal jaarboek uit dat voor elke gebruiker het hele jaar door gratis beschikbaar blijft in de kiosk-app. O.a. de mooie verzameling artikelen over jachtwerven wordt gebundeld samen met de bedrijfspresentaties en een uitgebreide versie van de bedrijvenindex. Bekijk hier het gratis beschikbare Jaarboek 2016.

Proefnummer
Geïnteresseerd in het blad? In het archief op jachtbouwnederland.nl kunt u enkele digitale edities inkijken van het vakblad. Wilt u een proefnummer in print ontvangen? Dit kan natuurlijk kosteloos. Stuur uw aanvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het exemplaar valt binnen een week bij u op de mat.

banner-actueel

Media informatie
deutsch   english
 
Voorbeelduitgave METS
jbnmets 2016
 
 
App & Jaarboek
download-appstore
download-googleplay
Nieuw & gratis beschikbaar
in de jachtbouwNL-app:
jaarboek2016
 83 pagina's:
Jachtwerven & Ontwerpers
Bedrijvenindex
Sectorlicht presentaties 2017