25ste Amels 180 verkocht

Amels 180 Limited Edition

Jachtbouwer Amels heeft een 55 meter Amels 180 verkocht uit de Amels Limited Editions range. Als het motorjacht in het voorjaar van 2020 wordt opgeleverd, is de 25ste in de reeks sinds de introductie van Limited Editions approach in 2007.

Rutger Dolk van het Amels sales team: “De eigenaar zocht een jacht dat geschikt is om de wereld te bereizen en dat is precies wat de Amels Limited Editions jachten bieden.” Het door Tim Heywood ontworpen exterieur wordt gecompleteerd met een interieur van Laura Sessa.
“Deze verkoop is een mijlpaal omdat het de kracht van de Limited Editions propositie toont”, aldus directeur Sales Rob Luijendijk. “Toen we ons concept van snelle levering met custom interieurs en een gestandaardiseerd technisch platform meer dan tien jaar geleden introduceerden, was er denk ik niemand die verwachtte dat de markt zich zo snel zou ontwikkelen. Belangrijk voor het succes is onze vastberadenheid onszelf te motiveren, te evolueren en maatwerk te leveren om ieder Limited Editions jacht te laten aansluiten op de unieke wensen van elke klant. Ieder jacht heeft zijn eigen karakter.”

De Amels Limited Editions range bestaat uit zes ontwerpen tussen 55 en 83 meter lengte. In totaal zijn er sinds 2007 40 Amels Limited Editions jachten gebouwd.

www.amels-holland.com