3M | Gratis webinars op 12 en 19 september om 10.00 uur

Beste B.h.,

Als onderdeel van het 3M Science of Safety-programma hebben we een serie educatieve webinars gemaakt. Deze webinars worden gepresenteerd door onze technische experts en zijn gemaakt om je te helpen de complexe problemen op de werkvloer op het gebied van gezondheid en veiligheid op te lossen.
Deze maand kun je twee live webinars bijwonen:

‘De invloed van PBM’s op productiviteit’
Woensdag 12 september om 10.00 uur

Het is bewezen dat veiligheid en productiviteit hand in hand gaan. Dit webinar gaat in op de factoren die overwogen moeten worden bij het kiezen van persoonlijke beschermingsmiddelen en legt uit hoe deze invloed kunnen hebben op de productiviteit op de werkvloer, met inbegrip van communicatie, comfort en compatibiliteit.

Meld je hier aan

‘Gehoorbehoud: het belang van pasvormvalidatie voor gehoorbescherming’
Woensdag 19 september om 10.00 uur

Slecht passende gehoorbescherming kan op lange termijn schade aan het gehoor van werknemers veroorzaken. In dit webinar bespreken we pasvormvalidatie voor gehoorbescherming en gaan we in op het belang van een goede pasvorm, training van werknemers en hoe je een slechte pasvorm herkent. Daarnaast behandelen we andere onderwerpen, waaronder richtlijnen van EN 485:2016 en correctiefactoren, wat deze betekenen, en hoe en wanneer ze moeten worden toegepast.

Meld je hier aan

Meld je aan voor dit webinar en toekomstige webinars van 3M Personal Safety en vergroot je kennis en professionele vaardigheden.

Meld je hier aan