maandag, juni 5, 2023

Adverteren in het magazine & online

Jachtbouw Nederland is het vakblad voor ondernemers in de jachtbouwindustrie; voor jachtbouwers, toeleveranciers en op deze branche georiënteerde bedrijven. De reportages & interviews, nieuws & artikelen over werven, ontwerpers en toeleveranciers, worden met veel aandacht voor journalistieke waarde, beeld en vormgeving, gepubliceerd in 6 magazines plus een jaarlijkse dikke special.

De nieuwswebsite jachtbouwactueel.nl heeft meer dan 7000 unieke bezoekers per maand. Met aankondigingen van artikelen en vacatures in de nieuwsbrieven Jachtbouwactueel en de Engelstalige Dutch Yacht Building (om de 2 á 3 weken elk) worden telkens zo’n 4000 ontvangers uitgenodigd om ook op de website verder te lezen.

Breng uw activiteiten, productrange of expertise onder de aandacht van de lezers! De Mediagegevens met informatie, verschijningsdata en tarieven kunt u aanvragen via onderstaand formulier. Voor vrijblijvend publiciteitsadvies, informatie of het reserveren van uw uiting(en) kunt u contact opnemen met Thila Mos, tel. 0184-48 10 43, thila@acquimedia.nl

Ontvang de mediakaart