vrijdag, december 3, 2021
Home Uitgelicht bedrijf De Graaf kunststof teakdekken

De Graaf kunststof teakdekken

0
De Graaf kunststof teakdekken

Al meer dan 10 jaar een begrip in kunststof teakdekken!

De Graaf kunststof teakdekken is gevestigd in Balk, centraal gelegen in het Friese merengebied tussen Lemmer, Sneek en het eeuwenoude stadje Sloten.
Na meer dan tien jaar zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van kunststof teakdekken van het merk Permateek. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de wensen van de klant te vertalen in een persoonlijk ‘teakdek’.

Directeur Peter de Graaf: “Omdat wij als bedrijf het gehele traject uitvoeren, is de klant er zeker van dat er veel zorg wordt besteed aan de productie, montage en afwerking van het dek.”

Permateek wordt geproduceerd in het Britse Dorset en is inmiddels uitgegroeid tot één van de wereldmarktleiders. Ons bedrijf werkt nauw samen met de fabrikant en biedt ondersteuning aan dealers in Europa op het gebied van training en montage van de dekken bij onder andere Dufour Yachts in Frankrijk.

De Graaf kunststof teakdekken levert aan diverse gerenommeerde werven, zoals Wajer Yachts, De Boarnstream, X-Craft, Zaadnoordijk Yachtbuilders en Domani Yachts in België.

Permateek is inmiddels verkrijgbaar in 14 kleuren, waaronder natuurlijk de niet van echt te
onderscheiden ‘teak’-kleur. De voordelen op een rij: kleurvast, onderhoudsvrij, 100% waterdicht, antislip (ook bij natte omstandigheden) en natuurlijk de kwaliteiten en uitstraling van echt teak, echter zonder de nadelen!

AdresEigenhaard 10, 8561 EX BALK
Telefoon0514-593933 / 06-24461573
Emailpeter@degraafwatersport.nl
Websitewww.degraafwatersport.nl
Gerelateerd