donderdag, oktober 28, 2021
Home Uitgelicht bedrijf International Paint Nederland BV

International Paint Nederland BV

0
International Paint Nederland BV

Bij AkzoNobel maken we onmisbare producten voor het dagelijks leven die beschermen en inspireren. Je vindt ze overal om je heen, maar dat weet niet iedereen. We brengen kleur op de muur. We beschermen de gebouwen waar je bent. We zitten in je mobieltje, in je auto, in het vliegtuig en in de weg waar je op rijdt. Ook op het water varen we met je mee.
International® is sinds jaar en dag het vertrouwde merk voor essentiële bescherming en essentiële kleuren in de markt voor onderhoud en nieuwbouw van zeil- en motorboten. Het merk International® heeft een rijke geschiedenis en staat synoniem voor innovatieve producten en bewezen oplossingen, die boten beschermen, identiteit geven en het leven van de gebruiker makkelijker maken.

De afgelopen twee jaar heeft u kennis kunnen maken met Perfection Pro, onze topcoat specifi ek ontwikkeld voor de professionele applicateur die uitzonderlijke prestaties, langere duurzaamheid en een prachtig, hoogglanzend eindresultaat verwacht. Dit jaar breiden we onze Perfection Pro familie uit met een nieuwe undercoat en een nieuwe varnish. Dit
stelt onze professionele gebruikers in staat een compleet Perfection Pro systeem aan te brengen door middel van kwast/rol applicatie.

Met Perfection Pro Varnish kunt u het ultieme resultaat bereiken d.m.v. kwast- en rolapplicatie. Het product combineert uitstekende chemische en mechanische bestandheid met een geweldig hoge glans en schitterende uitstraling.
Perfection Pro Varnish bevat UV filters voor een langdurige bescherming, tot zelfs vier keer langer dan andere vernissen.

Perfection Pro Undercoat is speciaal voor kwast- en rolapplicatie ontwikkeld en is daarnaast ook sneldrogend. Er zijn twee basis kleuren, wit en zwart, die in elke grijstint gemengd kunnen worden zodat deze bijdraagt aan een snellere dekking van de gekozen eindkleur.

Onze experts kunnen u, in een persoonlijk gesprek, informeren over alle ins en outs van onze nieuwe producten en de ontwikkelingen. AkzoNobel’s vertrouwde International assortiment is wereldwijd verkrijgbaar en wordt ondersteund door toonaangevende groothandelaren, retailers, jachtwerven en schildersbedrijven.
Raadpleeg voor productinformatie en de dichtstbijzijnde verkooppunten onze website www.yachtpaint.com. Voor specifieke vragen en assistentie kunt u contact opnemen met onze technische adviseur op het gratis adviesnummer 0800-022 6 555 (vanuit NL).

AdresRijksstraatweg 31, 2171 AJ Sassenheim
TelefoonAlgemeen nummer jachtafdeling: 071-3085300
Emailiyp.nederland@akzonobel.com
Websitewww.international-yachtpaint.com
DocumentenInternational_JBN_2019_06_LR 20