zaterdag, november 27, 2021
Home Uitgelicht bedrijf PowerPort BV

PowerPort BV

0
PowerPort BV

De Haas PowerPort is dé specialist in scheepsdieselmotoren.
Sinds jaar en dag leveren wij voortstuwingsmotoren, generatoren en keerkoppelingen van gerenommeerde merken, zoals Caterpillar, Kohler, John Deere, MAN en Nanni. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een grote productkennis, kwaliteit en schat
aan ervaring. Naast de verkoop van nieuwe units hebben wij ook een uitgebreide serviceorganisatie. Wij verzorgen het complete onderhoud van uw motoren, generatoren en keerkoppelingen.
Onze service gaat 24/7 door en is wereldwijd. Onze diensten bestaan oa. uit onderhoud, motorkeuring, endoscopie, reparatie, revisie, uit- en inbouwen van complete installaties en weerstand belasting met onze loadbank. Onze doelstelling hierbij is simpel en doeltreffend: de motoren van uw jacht zo efficiënt mogelijk onderhouden en waar nodig repareren of (onderdelen) vervangen, zodat uw jacht maximaal inzetbaar is.
De werkplaats van PowerPort beschikt over voldoende ruimte voor onderhoud aan uw motoren, keerkoppelingen en generator sets. Bovendien zijn alle moderne faciliteiten aanwezig, waardoor wij u altijd optimaal van dienst kunnen zijn.
PowerPort is een klantgerichte organisatie waarbij kwaliteit, service, kennis en ervaring hoog genoteerd staan. Wij zijn continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze organisatie, zodat wij u als klant snel kunnen helpen en bovendien de beste kwaliteit
kunnen garanderen.

KOHLER
Sinds kort is De Haas PowerPort officieel distributeur van Kohler marine generator sets in de Benelux. Kohler Power Systems levert diesel marine generator sets welke worden toegepast in de pleziervaart en de commerciële markt. De sets kunnen worden ingezet voor hoogwaardige toepassingen. Kohler levert generator set in de range van 5 tot 450 KW.
Kohler marine generator sets worden in de VS geproduceerd en wereldwijd gedistribueerd. Kohler marine after sales verkoop en service zijn wereldwijd georganiseerd door middel van een uitgebreid dealer netwerk.

Bezoek ook onze website met onderdelenwebshop!

AdresGovert van Wijnkade 3, 3144ED MAASSLUIS
Telefoon0031 (0)10 5903939
Emailinfo@powerport.nl
Websitewww.powerport.nl
DocumentenPowerPort_JBN_2019_06_LR 12