Boot Düsseldorf pas weer in 2022

Messe Düsseldorf heeft besloten Boot Düsseldorf te annuleren voor 2021, dit vanwege de aanhoudende pandemie en de daarmee samenhangende wereldwijde lockdown-maatregelen. De volgende beurs opent zijn deuren van 22 tot 30 januari 2022.

“Onder de gegeven omstandigheden is een implementatie op de geplande datum in april niet langer gegarandeerd”, aldus Wolfram N. Diener, CEO van Messe Düsseldorf. “Het aanhoudend hoge besmettingsniveau en het feit dat het einde van de lockdown voorlopig niet te voorzien is, maakt een hervatting van de beursactiviteiten eind april steeds onrealistischer. We hebben de situatie opnieuw bekeken met onze partners en gezamenlijk besloten om Boot 2021 vervroegd te annuleren. Onze prioriteit is de gezondheid en planningszekerheid van onze exposanten, bezoekers en dienstverleners. Alle activiteiten zullen nu gericht zijn op de succesvolle enscenering van Boot 2022.”

Ook voor vakpubliek
Het doel is volgens Diener om terug te keren naar het concept van Boot Düsseldorf, zowel als evenement voor watersportliefhebbers én als zakelijk en netwerkplatform voor het internationale vakpubliek. “Voor 2022 wordt ook gewerkt aan een hybride beurservaring die onder andere digitale deelname aan seminars en evenementen op boot Düsseldorf mogelijk zal maken”, aldus Diener.

Boot 2022 opent in mei van dit jaar met het registratieportaal voor geïnteresseerde bedrijven.

www.boot.com