Boot Holland 2022 in de startblokken

Omdat meerdaagse evenementen vanaf 25 september 2021 zonder restricties kunnen plaatsvinden bereidt Boot Holland zich voor op een ‘normale’ watersportbeurs in het WTC Expo in Leeuwarden, van 9 t/m 13 maart 2022.
“De nieuwe maatregel, waarbij we als binnen evenement 75% van de volledige capaciteit aan bezoekers mogen ontvangen, is voor ons geen obstakel. Met deze regel kunnen we het normale bezoekersaantal van Boot Holland per dag met gemak realiseren”, aldus de beursorganisatie, die het evenement dit jaar in verband met corona geen doorgang liet vinden.
Nu 1,5 meter afstand houden en het dragen van een mondkapje komen te vervallen, kan er gewerkt worden met het coronatoegangsbewijs of het testen voor toegang. “Wij verwachten ook dat deze maatregel later alsnog zal komen te vervallen. Met dit goede nieuws gaan we vol enthousiasme verder met de voorbereidingen van Boot Holland 2022”, aldus de beursorganisatie.

Zeilpaviljoen
Boot Holland 2022 wil graag ‘zeil-ondernemers’ als exposant bij de beurs betrekken, bijeen gebracht op een zeilpaviljoen, om het aanbod te verbreden. Onder andere Bomarine, Fusion Sailboats en De Lijnenspecialist hebben zich reeds gemeld. Ondernemers in de zeilbranche die interesse hebben, kunnen contact opnemen met beursmanager Gerda Brouwer: G.brouwer@wtcexpo.nl, tel. 058-2941500.

Exposanten kunnen tot 1 november 2021 profiteren van een voordelig vroegboektarief en ontvangen tien relatiekaarten gratis.

www.boot-holland.nl