BOOT HOLLAND | Ontdek en ervaar, een inspirerend kijkje onder de waterlijn

Een gemoedelijke sfeer, veel stalen motorboten en een groot aanbod aan noviteiten. Daar kunnen bezoekers van Boot Holland 2018 op rekenen.
Het aanstaande watersportseizoen ontvouwt zich van 9 TOT EN MET 14 FEBRUARI IN HET WTC EXPO LEEUWARDEN. Letterlijk en figuurlijk. Van kijken, meedoen en ervaren: watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de beurs. Met als drijvende kracht de boten – heel veel boten. En ook motoren, vaarinnovaties, bootaccessoires en de laatste trends in waterrecreatie en funsports.
Bezoekers geven ieder jaar weer aan dat zij de beurs waarderen vanwege de no nonsens mentaliteit en de gemoedelijke sfeer. Het kennismaken met noviteiten en de oriëntatie op een nieuwe boot zijn al jaren de belangrijkste redenen voor een bezoek aan Boot Holland. Dat blijven dan ook de voornaamste pijlers van de beurs.

GROOTSTE STALEN MOTORBOTEN BEURS
Boot Holland is een allround watersportbeurs, en meteen ook de belangrijkste watersportententoonstelling voor stalen schepen van 9 tot 17 meter. Deze sector verzamelt zich in de Saksenhal met centraal de staalbouwsteiger waar grote jachtbouwers de komende editie flink uitpakken. Zo komt Brandsma Jachten met vijf schepen waaronder de Mondial 37 als wereldprimeur, Vedette Jachtbouw met drie, Serious Yachts, Bootcentrum Geertsma , Pollard Jachtbouw, Rheben Yachting, Smelne Yachtcenter die de nieuwe Haines 400 presenteert en Tornado Sailing die de Delphia BluEscape 1200 voor het eerst aan het grote publiek toont.

OPEN BOTEN EN TOEBEHOREN
Ook de open boten als sloepen, ribs, tenders, consoleboten, rubberboten, polyester kajuitboten zijn ruim vertegenwoordigd. Enkele deelnemers in dit segment zijn Boot Akkrum, Seafury , Jokerboat en Debo watersport. Bezoekers van Boot Holland kunnen zich verder laten inspireren door noviteiten voor de watersport – van motoren tot navigatieapparatuur, van elektronica tot kleding – en laten informeren over bijvoorbeeld verzekeringen. Bekende bedrijven als Kuiper verzekeringen, Allpa, Drinkwaard Motoren, Karyvo, Kempers & Van Twist, Epifanes, Raymarine, en Webasto zijn van de partij.

NIEUW RECREATIEPAVILJOEN
Nieuw dit jaar is het Recreatiepaviljoen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn bedrijven uit deze watersporttak hier vertegenwoordigd. Te denken valt aan charterbedrijven, VVV’s, jachthavens, campings aan het water en vermaakcentra. Onderdeel van dit plein is ook het Funpaviljoen met een groot waterbassin waar je kennis kunt maken met funsporten als kiten en suppen.

INSPIRATIE VOOR DE BOEG
Boot Holland vaart voor de vloot uit. Jaar op jaar toont de inspirerende beurs de nieuwste ontwikkelingen in de watersport. Boot Holland is hét moment om het nieuwe watersportseizoen in te luiden. Boot Holland is al 28 jaar de favoriete watersportbeurs voor professionals en liefhebbers. De beurs biedt een bijzonder en allround kijkje onder de waterlijn. Het maakt Boot Holland ideaal om sfeer te proeven, trends te spotten en gelijkgestemden te treffen. Boot Holland is een niet te missen beurs. Elk jaar weer is het dé watersporttentoonstelling met de meeste primeurs.

BOOT HOLLAND 2018
Boot Holland wordt gehouden van vrijdag 9 tot en met woensdag 14 februari in het WTC Expo in Leeuwarden.

Locatie:
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden

Openingstijden:
Vrijdag 9 februari: 13.00-22.00 uur
Zaterdag 10 februari: 10.00-18.00 uur
Zondag 11 februari: 10.00-18.00 uur
Maandag 12 februari: 13.00-22.00 uur
Dinsdag 13 februari: 10.00-18.00 uur
Woensdag 14 februari: 10.00-17.00 uur

Toegangsprijzen:
Aan de kassa: € 14,50
Online voorverkoop: € 12,50
Abonnees Motorboot: € 11,- (via www.motorboot.com)
Kinderen t/m 12 jaar (vergezeld door een volwassene): gratis toegang
Parkeertarief: € 4,-

www.boot-holland.nl