Op woensdag 8 maart om 10.00 uur start de watersportbeurs Boot Holland, die tot en met zondag 12 maart duurt. De locatie is het WTC complex in Leeuwarden. Volgens de organisatie zijn er meer dan 250 deelnemers en tal van primeurs.
Ook is er aandacht voor werken en leren. Geïnteresseerden in een carrière binnen de maritieme sector zijn op Boot Holland aan het juiste adres. Veel bedrijven in de sector zijn op zoek naar nieuwe collega’s. Denk aan schilders, lassers, timmerwerklieden, monteurs, administratieve krachten, en dergelijke. Ontdek welke bedrijven vacatures hebben door op de gekleurde vlaggetjes te letten, elke kleur is een andere branche. Rood is technisch, groen is commercieel en blauw is administratief.
Om bezoekers goed voor te bereiden op een carrière binnen de maritieme sector zijn scholen uit de regio, het UWV en brancheorganisaties aanwezig op de beurs, en ze hebben de krachten gebundeld in het initiatief ‘Kom aan Boord’. Er staan lezingen op het programma gericht op werken en leren binnen de watersportbranche.
Op het Recreatieplein staan vakanties op het water, avontuurlijke vaarroutes en de fijnste jachthavens centraal. Over veilig varen komt de bezoekers alles te weten op het Veiligheidsplein.
Bij het Palaver is een interactieve quiz over veilig varen, en daar worden ook lezingen gehouden.
En daarnaast zijn er heel veel boten te vinden op Boot Holland …

www.boot-holland.nl