De CAF-COMPO schroef-stud is de enige kunststof schroef-stud die wegvalt in de kleur van het dek of andere ondergrond. Nu verkrijgbaar met M6-schroefdraad voor een 100% corrosievrije toepassing. Zelfs geen galvanische corrosie op aluminium raamprofielen of andere oppervlakten van aluminium of staal. Een stud is het onderdeel van een drukknoop of bevestigingssysteem waar de knop op vastklikt. Ondanks dat het bijna het kleinste onderdeel aan boord is, wordt deze oplossing warm verwelkomd door menig watersporter en botenbouwer. Eindelijk een drukknoop die niet corrodeert en wegvalt in de ondergrondkleur.

Over CAF-COMPO:

Jachtontwerpers en botenbouwers zouden het liefst hun mooie design-lijnen vrij zien van die in het oog springende punten om kussens, dektenten, vloerkleden, zonweringen e.d. te bevestigen. En met dezelfde passing en installatie als bij een normale drukknoop. CAF-COMPO is de enige kunststof schroef-stud die zelftappend is in polyester, hout of andere composite materialen. Een stud is het dek-deel van een drukknoop of bevestigingssysteem. Nieuwe varianten zijn ontwikkeld om ook met andere systemen te gebruiken, zoals: Tenax®, LOXX®, Minax and Li­ft-the-DOT®-type producten. Verkrijgbaar in verschillende kleurvarianten wit, voor een kleur passend bij het dek, licht grijs en zwart of in welke kleur je ook maar wilt.  Ook hebben testen uitgewezen dat CAF-COMPO bestand is tegen maritieme condities, UV en slijtage. Met deze M6 metrische schroefdraad wordt ook voorgoed afgerekend met (galvanische) corrosie op aluminium en stalen ondergronden.

De zelftappende versie van CAF-COMPO voor de gewone drukknoop is begin 2018 op de markt gekomen en heeft diverse erkenningen en prijzen in de wacht gesleept, zoals IBEX Innovation Award 2017, Special Mention DAME Award 2017, IFF Innovation Award and Winner IFAI Showstopper 2018.

Standnummer METSTRADE 2019: 12.106

Voor meer informatie: www.caf-compo.com of kijk de 30-seconden video: https://youtu.be/GLqQ7mANI2w

Een pers-kit met hoge resolutie foto’s is beschikbaar op : www.surefas.com/press