GISATEX® en gisamed® producten worden wereldwijd gebruikt. Vanuit ons magazijn in Reutlingen kunnen we aan alle bestemmingen leveren. Een Nederlandstalige brochure is nu beschikbaar, vraag uw exemplaar aan via info@gisatex.de

GISATEX® & gisamed®. Twee sterke merken. Sinds 40 jaar waardevolle partner voor de automotive industrie en de jachtbouw.

GISATEX® GmbH & Co KG in het Duitse Reutlingen is een familiebedrijf met de tweede generatie aan het roer. De onderneming is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en marketing van technisch textiel. Driedimensionale open geweven stoffen, zoals het bijzondere GISATEX® DRYWEAVE®, sterk uitrekbare bekleding voor wanden en plafonds, speciale anti-slip vloerbedekking en veiligheids bekledingsmaterialen met vochtwerende membranen zijn welbekende producten uit de GISATEX® collectie. gisamed® matrassen en ondermatrassen worden door ons op maat gemaakt in onze eigen ateliers. Ze zijn zeer comfortabel en hebben een laag profiel. De gisamed® collectie heeft ook bij elkaar
passende producten voor ondermatrasventilatie, kussens die de druk verminderen op nek en schouders of superlicht beddengoed.
GISATEX® en gisamed® producten worden wereldwijd gebruikt. Vanuit ons magazijn in Reutlingen kunnen we aan alle bestemmingen leveren. We hebben partnerships met ateliers, jachtbouwers en bedrijven die onze producten gebruiken. Alle goederen zijn normaliter in voorraad beschikbaar en kunnen direct worden geleverd.

www.gisatex.de