Crown Yachts levert 41 HT op

Crown Yachts in Leiderdorp heeft onlangs een nieuw motorjacht opgeleverd, de Crown Keyzer 41 Cabriolet Hard Top. Het is een moderne steilsteven uit de reeks waarvan de 36 en de 45 ook deel uitmaken.

Een elegant ontwerp in staal, in dit geval voorzien van een vast dak met elektrisch schuifluik in plaats van een cabrioletkap. Daarmee is een ruime stuurhut ontstaan, grenzend aan een al even royale, zelflozende kuip. Ondanks het vaste dak blijft de kruiphoogte beperkt tot 2,35 meter.
Het ontwerp van de 41HT biedt diverse interieurmogelijkheden, met als vast gegeven de eigenaarshut in de voorpiek, met een Frans bed, of desgewenst kooien in V-vorm. Daarachter aan bakboord is het toilet en aan stuurboord de doucheruimte. In de salon is plaats voor een praktische dinette of hoekbank. Optie op deze plek is een extra tweepersoons hut. Ertegenover is de kombuis, die echter ook in het stuurhuis gesitueerd kan worden.
De Crown jachten worden gebouwd en op de markt gebracht door Scheeps- en Jachtwerf De Koning-Keyzer in Leiderdorp, die al 57 jaar bestaat.

www.crownyacht.nl

Technische gegevens Crown Keyzer 41 Cabriolet HT
Lengte: 12,70 m. Breedte: 4.00 m. Diepgang: 1,10 m. Romp: staal. Standaard motor: Yanmar 4JH110CR – 110 pk. Ontwerp: Keyzer/Vripack.