De Stille Boot werkt door na verwoestende brand

De Stille Boot werd in de nacht van 15 op 16 december getroffen door een grote brand, waardoor kantoren, magazijnen en werkplaats aan It Butlan 9 in Heeg werden verwoest. Ook alle voorraden die daar aanwezig waren zijn verloren gegaan. Het team van De Stille Boot meldt dat dienstverlening en leveringen zo snel mogelijk weer normaal doorgang zullen vinden.

Vertraging mogelijk
“Het kan zijn dat de komende tijd de levering van orders en onze dienstverlening vertraagd plaatsvindt. Wij zijn met onze leveranciers bezig om de aanvoer van onze producten zo goed mogelijk veilig te stellen. Onze automatisering en communicatiesystemen zijn gelukkig volledig operationeel”, aldus De Stille Boot. Via de gebruikelijke kanalen kunnen klanten contact opnemen, het liefst via e-mail, en voor urgente zaken telefonisch.

De Stille Boot heeft binnen een week na de brand een nieuw adres, van waaruit de dienstverlening is hervat: Koperslagersstraat 15, 8601 WL Sneek. Hier zijn kantoor, werkplaats en magazijn gevestigd.

De Stille Boot is gespecialiseerd in elektrisch varen en levert producten die geschikt zijn voor zeil- en motorboten tot zo’n 15 meter lengte, via dealers, en voert de merken Torqeedo, WaterWorld, Solbian, Simarine, Sentinel en Genasun.

www.destilleboot.nl