Beeld van de vorige Boatshow Hollandse Plassen.

De Boatshow Hollandse Plassen wordt dit jaar voor de derde keer gehouden en wel van vrijdag 23 juni tot en met zondag 25 juni. De locatie is opnieuw Jachthaven Kempers in Aalsmeer/Leimuiden, aan de Westeinderplassen. Kempers Watersport bestaat dit jaar 50 jaar. Het is een kleinschalige beurs waar zo’n 20 verschillende jachtwerven hun boten, van sloep tot zeilboot, in het water presenteren.

Kempers Watersport presenteert twee primeurs: de nieuwe Alfastreet Marine 21 Open ‘Electric’ en de Alfastreet Marine 28 Cabin. Naast deze primeurs liggen er nog zo’n 40 boten aan de steigers van onder andere Isloep met Rapida 650, 750 en 777, Verschuur Watersport en Qualia Tenders met de Qualia QT25. Nieuw op de boatshow is Dock Steel met de Dock Steel 580, Ruyter Watersport uit Woerden en Nappasion met de 750 TT.
Op de kade staan onder andere Van Claes trailers, Van Suydersee Verzekeringen en onderhoudsproducten van Master Yacht Care. Maas Autogroep is aanwezig met de Volkswagen ID.Buzz.
De Electric Sub Company biedt de mogelijkheid om zelf de E-SUB (Electric Stand Up Boating) te proberen, terwijl ook gewone supboards liggen klaar om op te stappen. Kinderen kunnen eveneens de watersport ervaren in verschillende zeilbootjes.
Toegang tot de Boatshow Hollandse Plassen gratis. Bezoekers kunnen kaarten reserveren via www.boatshowhollandseplassen.nl.