DMS Holland verhuisd naar Kerkdriel

DMS Holland, leverancier van stabilisatoren, is vanwege de groeiende activiteiten op 1 juli verhuisd naar de Uitingstraat 20B in Kerkdriel.

De nieuwe locatie heeft drie verdiepingen, met daarin verschillende kantoor- en bespreekruimtes en een werkplaats met magazijn. Op de bovenste verdieping bevindt zich de showroom van 100 m². Met een grote schaarlift kunnen de demomodellen gemakkelijk in en uit de demontabele showroom worden gehaald ten behoeve van beursdeelnames.

“Aangezien ons bedrijf flink aan het opschalen is met de productie van de MagnusMaster systemen is er al een grote ruimte in optie genomen. Zo kunnen we in de toekomst zelf de assemblage van de systemen, die nu nog wordt uitbesteed, in eigen huis gaan doen. Dit zal ons nog meer grip geven op het productieproces, de kwaliteit en onze levertijden”, aldus Arnold van Aken, de technische man van DMS Holland.

“We zijn erg blij met deze enorme mooie stappen die laten zien dat dit bedrijf op een zeer gezonde manier aan het groeien is. Een leuke bijkomstigheid is dat zowel Arnold als ik iets hebben met Kerkdriel. Arnold is er om de hoek geboren en ik heb zelfs zeven jaar in ditzelfde pand gewerkt”, aldus Patrick Noor, bij DMS Holland verantwoordelijk voor sales en marketing.

www.dmsholland.com