DNA Performance Sailing | Nieuwe website

DNA Performance Sailing heeft een geheel vernieuwde website: www.dnaperformancesailing.com
Liefhebbers van foiling zeilen vinden uitgebreide informatie over DNA’s foiling boten, de werf en het DNA-team, vele spectaculaire foto’s en video’s en het laatste nieuws over de zeilevenementen waar DNA aan deelneemt.

Bootdesign nu en toen
DNA Performance Sailing bouwt niet alleen kampioensboten in de foiling A-klasse, ook de TF10 foiling trimaran behoort tot de actuele portfolio. Deze supersnelle foiling multihulls zijn een design van de gerenommeerde ontwerpers van Morrelli & Melvin Design en worden geheel met de hand gebouwd op de werf van DNA. Behalve het allernieuwste aanbod, leert de nieuwe site de bezoekers ook over bootdesign uit het verleden, zoals de G4 en F4 foiling catamarans en composiet jachten als de Brunel Sunergy.
dnaperformancesailing.com/our-boats

Hydrofoil expert
Naast het bouwen van foiling boten, is DNA Performance Sailing ook exclusief producent van hydrofoils voor diverse wereldwijde zeilklassen, zoals het olympische Nacra 17. Topprestaties op topsport niveau zijn alleen mogelijk als het materiaal van topkwaliteit is. De nieuwe site laat met praktische uitleg en veel foto’s en video’s zien hoe DNA deze hoogwaardige carbon materialen vervaardigt.
dnaperformancesailing.com/hydrofoil-manufacturer

Speciale producten
DNA Performance Sailing is onderdeel van het Nederlandse composietproductiebedrijf Holland Composites. Dankzij de jarenlange kennis en ervaring met composiet en het goed geoutilleerde machinepark, neemt DNA ook graag de uitdaging van speciale aanvragen op het gebied van custom carbon parts aan. Een overzichtelijk portfolio hiervan is te vinden in de fotogalerij.
dnaperformancesailing.com/custom-parts