ASA BOOT ELECTRO VIERT 65 JARIG BESTAAN & 30STE DEELNAME AAN DE 30STE EDITIE VAN METS TRADE SHOW | METS 2017 STANDNUMMER 12.909

De in 1952 opgerichte elektrotechnische groothandel ASA Boot Electro viert dit jaar hun 65 jarig bestaan. Al 65 jaar levering van kwaliteit.

De groothandel werd in 1952 opgericht door Adriaan Kock onder de naam Accu Service Amsterdam (ASA). Het bedrijf welke toen nog aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam gevestigd was, had als grootste afnemers de binnenvaart en de auto-industrie. In 1964 kwam zoon Peter Kock in het bedrijf en nam, na tien jaar onder zijn vader gewerkt te hebben, de zaak over. Het accuservicebedrijf veranderde geleidelijk in een allround groothandel op het gebied van de gehele elektrische installatie op plezierjachten tot ca. 25 meter.

In 2007 is de onderneming overgenomen door Twan Bogert. In de aflopen 10 jaar zijn er stappen gemaakt om het pakket verder uit te breiden met producten als Vimar, NMEA 2000 monitoring , Side-Power Stabilizers & Side-Power AC / Hydraulische boeg-hekschroeven om de schepen in het 20mtr plus segment beter te kunnen bedienen met ons A-merken productenpakket.

asa02Naast dit jubileum is ASA tevens al vanaf de eerste editie van METS in 1986 exposant en behoren wij dus tot de ondernemingen welke alle 30 edities trotse deelnemer zijn van deze TOP show.

ASA Boot Electro heeft in de beginjaren de B2B-beurs gepromoot onder de toeleveranciers. We lieten in het begin diverse fabrikanten op de ASA stand producten presenteren. Later kozen toeleveranciers vaker voor een eigen stand.
Voor ASA Boot Electro is METS dé belangrijkste beurs van het jaar, al dertig jaar. “Het is voor ons de belangrijkste contactbeurs. Een must-visit”

U bent van harte welkom op onze stand nummer: 12.909
www.asabootelectro.nl | www.asaenergysystems.nl