Technische groothandel Exalto maakt zich op voor een verhuizing naar een nieuwgebouwd hoofdkwartier, ook in Hardinxveld-Giessendam. De overstap staat gepland van 26 juni tot en met 7 juli 2023 en gedurende deze periode is het bedrijf gesloten. Om die reden roept Exalto de klanten nu al op benodigde producten tijdig te bestellen. Wel zal het bedrijf telefonisch en per e-mail bereikbaar zijn, terwijl de vestiging in Grou open blijft.

Algemeen directeur Jurrian Krijnen van Exalto toont zich op de website enthousiast over de nieuwbouw: “Zowel voor onze Wipers als voor onze groothandel brengt de nieuwe behuizing veel voordelen met zich mee. Ons huidige pand is inmiddels gedateerd. Dat merken we in de onderhoudskosten, maar ook in de minder functionele indeling. Voor de groothandel kunnen we het logistieke proces in het nieuwe pand veel functioneler inrichten. Door onze bedrijfsprocessen goed in kaart te brengen, maken we stappen op het gebied van voorraden en magazijnbeheer. In de nieuwe situatie gaan we met scanoplossingen werken. En we zetten een nieuw ERP-systeem in, waarmee we onze processen nog beter kunnen ondersteunen. Verdere digitalisering maakt zeker onderdeel uit van onze volgende stappen.”
Hij besluit: “Met ons nieuwe pand aan de Hakgriend zijn we in de gelegenheid om ‘vers’ te beginnen. Onder meer met onze testruimtes én de representatieve ruimtes, waar we relaties kunnen uitnodigen. Professionalisering is voor ons een belangrijk argument om voor nieuwbouw te kiezen.”

Het nieuwe adres van Exalto wordt Hakgriend 6, 3371 KA in Hardinxveld-Giessendam.

www.exalto.com