Home Nieuwsberichten NIEUWBOUW Stoere Sturiër 565 OC heeft grote actieradius

Stoere Sturiër 565 OC heeft grote actieradius

De Sturier 565 OC.

Stoer, stevig, ruim en riant. Dat gaat allemaal op voor de Sturiër 565 OC, de jongste telg binnen de Sturiër OC lijn. Met een lengte van 17,50 meter neemt de 565 plaats tussen de 520 OC en 620 OC.
Het stalen schip heeft een rondspant romp die een gunstig vaargedrag op zee geeft. Voor de voortstuwing zorgen twee John Deere diesels van 200 pk elk. De machinekamer is met speciaal isolatiemateriaal behandeld. Geluid en trillingen worden optimaal gereduceerd, wat het vaarcomfort verhoogt. Met een bunkercapaciteit van 4500 liter kan de Sturier 565 OC lange afstanden overbruggen: de actieradius is circa 2250 mijl.
Standaard heeft het jacht een rijke uitrusting, met onder meer drie hutten, dubbele beglazing, vloerverwarming in alle interieurruimten, indirecte verlichting, een elektrisch schuifdak, was/droogmachine, wijn-klimaatkast en complete navigatieapparatuur. Dankzij de hydraulisch klapbare mast is de kruiphoogte 3,50 meter.
De grote kuip geeft alle gelegenheid om van het buitenleven te genieten. De kuipbanken doen tevens dienst als bergruimte. Het grote waterdichte luik in de kuipvloer geeft toegang tot de berging. Die is groot genoeg om fietsen, bijboot, stoelen en andere spullen mee te nemen. De machinekamer is vanuit de bergruimte via een waterdichte stalen deur makkelijk bereikbaar en er is voldoende hoogte om overal goed bij te kunnen. Sturiër Yachts uit Stavoren toont de 565 OC op de natte Hiswa.

sturieryachts.nl