Heesen Yachts Interiors breidt uit in Winterswijk

Heesen Yachts Interiors breidt flink uit in Winterswijk. Er komt 2.240 vierkante meter nieuwe productieruimte bij, die daardoor 8.100 vierkante meter groot wordt. De kantoorruimte groeit met 332 vierkante meter tot bijna 1.000 vierkante meter.

Daarnaast trekt Heesen 30 nieuwe medewerkers aan, die het totale personeelsbestand in Winterswijk op 130 hoogopgeleide ambachtslieden zullen brengen. De uitbreiding van zowel de faciliteiten als het personeelsbestand is een direct antwoord op de toename van de omvang en het volume van de jachten die Heesen Yachts in Oss bouwt. Het niveau van verfijning en expertise dat nodig is om interieurs op dit niveau te produceren, betekent dat er meer ruimte, apparatuur en ambachtslieden nodig zijn.

Het bouwen van een luxe interieur betekent omgaan met kostbare, soms onvervangbare materialen en het aansturen van een team van zeer getalenteerde vakmensen. Het gaat dan om kastenbouwers, stoffeerders, meubelmakers, schrijnwerkers, Franse polijsters, schilders, CNC-operators, tekenaars, projectmanagers, ingenieurs.

Henry Schreur, directeur van Heesen Yachts Interiors, geeft samen met Arthur Brouwer, CEO van Heesen, commentaar op de uitbreiding: “We kijken uit naar de officiële opening van de nieuwe werkruimte in september en zijn meer dan ooit bereid om de traditie van het bouwen van kostbare interieurs volgens de hoogste Nederlandse kwaliteitsnormen voort te zetten.”

www.heesenyachts.com

Heesen Yachts Interior
Heesen Yachts Interior
Heesen Yachts Interior