HISWA RECRON enthousiast over Vakbeurs Watersport

HISWA RECRON is zo enthousiast over de Vakbeurs Watersport, die van 1-3 maart 2021 wordt gehouden in de Evenementenhal in Gorinchem, dat het er standruimte heeft geboekt.

Jeroen van den Heuvel, manager Handel bij HISWA RECRON: “Groothandelaren en toeleveranciers kunnen de servicebedrijven, retailers en anderen in de branche echt een goed overzicht bieden van wat er allemaal is. Het is natuurlijk goed dat dit initiatief uit de markt komt.” Van den Heuvel zegt dit in het HISWA magazine, dat ruim aandacht schenkt aan het initiatief van Harrold van Asselt en Dennis de Bruijn. “Een business-to-business platform voor groothandelaren en dealers, dat is er nu niet echt. Boot Düsseldorf is er voor de consument (inmiddels uitgesteld tot 17-25 april 2021, red.), op METS moet je veel stands langs met je klant om alles te kunnen laten zien. Het gat is echt groot genoeg. Dit is lean and mean”, aldus Van den Heuvel.

Genoeg boekingen
Inmiddels is 40 procent van de beschikbare standruimte geboekt. “Het aantal deelnemers is daarmee ruim voldoende om de beurs door te laten gaan, maar het zou natuurlijk leuk zijn als er nog meer bij komen. Er is veel animo onder leveranciers, zo blijkt uit de respons op een mailing die we onlangs naar potentiële deelnemers hebben gestuurd. We verwachten dat een flink aantal de knoop binnenkort zal doorhakken. Van vier bedrijven hebben we al een ‘gouden’ inschrijving, wat betekent dat ze onder meer kunnen beschikken over 24 vierkante meter standruimte, veel exposure krijgen in sociale media en een seminar per dag mogen organiseren”, aldus Dennis de Bruijn.

Organisatie in stichting
“De Vakbeurs Watersport heeft geen verdienmodel, daarom hebben we de organisatie in een stichting ondergebracht”, aldus Harrold van Asselt. “De opzet is kostendekkend en daardoor is deelname tegen een zeer lage prijs mogelijk. Geen dure mega-stands, maar een effectieve ‘no-nonsense’ aanpak.  De Evenementenhal heeft de afgelopen maanden op een veilige wijze tal van evenementen onderdak geboden, alles streng georganiseerd volgens de RIVM-richtlijnen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat het ons ook zal lukken.”

Het wordt een kleinschalige B2B -beurs in Gorinchem, waar alleen maar toeleveranciers, botenbouwers en jachtwerven, mogen komen, om kennis te nemen van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Ook willen de organisatoren het gemis aan persoonlijk contact tussen watersportondernemers onderling opvangen dat door de afgelasting van talloze beurzen is ontstaan.

Informatie over deelname
Via de website www.vakbeurswatersport.nl kan een pdf worden gedownload waar de verschillende mogelijkheden tot deelname in zijn omschreven. Deelname is al mogelijk vanaf 1.795 euro, ex btw. Nadere informatie kan aangevraagd worden via info@vakbeurswatersport.nl.