KM met motorjacht naar Boot Düsseldorf

In januari 2022 presenteert KM Yachtbuilders zich met twee stands op Boot Düsseldorf. In Hal 1 zullen ze op standnummer B64 met het Bestevaer 53 Motoryacht staan. Het is voor het eerst dat ze een schip mee naar Düsseldorf nemen. Daarnaast zullen ze in hal 7a hun vertrouwde informatiestand opbouwen.

“Door de groeiende belangstelling voor dit schip hebben we besloten het motorjacht mee te nemen naar de show. In verband met corona hebben we helaas niet iedereen op onze werf kunnen ontvangen die interesse had. De show in Düsseldorf is een mooi moment om weer met die prospects in contact te komen.” vertelt Jildou Huisman, marketing manager.

In Hal 7a zal zoals gebruikelijk op standnummer D02 de stand te vinden zijn voor meer informatie over de Bestevaer zeiljachten, refits en custom projecten. Huisman: “Bezoekers die op zoek zijn naar een Bestevaer zeiljacht of een custom built project kunnen hier terecht. Ook voor refits of groot onderhoud kunnen ze bij onze algemene stand meer informatie krijgen. Hier staan we al zo’n 20 jaar.”

Iedereen is bij beide stands van harte welkom om langs te komen. Om teleurstelling te voorkomen, is het maken van een afspraak aan te raden. Dit kan telefonisch of per mail (zie website voor contactgegevens). Vooral voor het motorjacht wordt veel belangstelling verwacht.

De show is van zaterdag 22 tot en met zondag 30 januari dagelijks van 10:00 – 18:00 geopend.

Samenvatting
Boot Düsseldorf
22-30 januari 2022
dagelijks van 10:00 – 18:00u
Hal 1/B64: Bestevaer 53 Motoryacht
Hal 7a/D02: Stand voor zeiljachten, refits en custom projecten (zonder schip)

www.boot.de
www.kmy.nl