Koelingsproducten van Combi Noord

Technische groothandel Combi Noord kondigt een eigen lijn koelingsproducten aan, die in eigen huis zijn ontwikkeld. Onder de merknaam CN Comfort brengt Combi Noord een koelkast, een koellade, een ijsmaker en een vijftal koelboxen op de markt. De apparaten zullen vanaf mei leverbaar zijn.

De draagbare koelboxen in CN Comfort TW-serie zijn voorzien van een LG compressor. Het ontwerp heeft robuuste constructie en een afneembare accu (optioneel) die urenlang stroom levert. Een drietraps beveiligingssysteem voorkomt dat de batterij leeg raakt. Aansluiten op het 230 V/ac stroomnet kan trouwens ook.
Voorbeeld: het type TW45 heeft een inhoud van 45 liter en dubbele compartimenten met individuele temperatuurregeling. Het gewicht is 17 kg.

De D30 is een compacte koellade, ontworpen om in de krapste ruimtes te passen, en heeft de afmetingen van 440 x 698 x 250 mm. Ideaal voor inbouw aan boord.
De D30 koellade biedt een energiezuinige oplossing om dranken koud te houden en eten vers te houden. Hij is stevig gebouwd met een stalen kast en heeft een uitneembare lade om schoonmaken te vergemakkelijken. De D30, eveneens voorzien van een LG compressor, heeft een gebruiksvriendelijk digitaal bedieningspaneel, waarmee de gewenste temperatuur is in te stellen.

De CN Comfort CR65 koelkast biedt uitstekende koelprestaties voor kleinere keukens. Geavanceerde compressortechnologie houdt het voedsel vers en dranken koel, met een laag energieverbruik tijdens het verblijf aan boord. Voorzien van een LG compressor en een bescherming tegen lage spanning in drie fasen.

Combi Noord Industrial & Recreational Equipment, zoals de naam voluit luidt, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een belangrijke partner voor de jachtbouw en andere industrieën.
www.combinoord.nl