‘Kom aan boord’: wervingscampagne voor de jachtbouw

Het gebrek aan technisch personeel is groot, en industrie en overheid willen de komende 10 jaar maar liefst 1 miljard euro investeren om de instroom in de techniek te bevorderen. De jacht- en scheepbouw kan hierin niet achterblijven. Daarom hebben sector-organisaties samen met onderwijs- en overheidsinstanties stappen gezet om de instroom te bevorderen. Met een PR- en wervingscampagne wordt de sector op aansprekende manier onder de aandacht gebracht van de doelgroep. De diverse beroepen (metaalbewerker, monteur, schilder, interieurbouwer M/V!) worden daarin op een aantrekkelijke manier gepresenteerd. Daarbij wordt meteen duidelijk gemaakt dat je met name ook in de jacht- en scheepsbouw verder kunt komen.
Op woensdag 23 november aanstaande wordt een bijeenkomst georganiseerd om de ‘Kom aan Boord’-campagne aan belanghebbenden te presenteren. De bijeenkomst vindt plaats vanaf 16.30 uur op de opleidingswerf van ROC Friese Poort Sneek, Industrieterrein ’t Ges, Eeltjebaasweg 4 in Sneek.
Aanwezig zijn de bedrijven die de campagne nu al ondersteunen; maar ook bedrijven en instanties die geïnteresseerd zijn om eveneens ‘Aan Boord’ te komen zijn van harte welkom. Hoe meer partijen de campagne steunen, hoe groter de impact en het effect.
www.jachtbouw.nl