Lankhorst Taselaar distributeur Hempel Yacht retail verfproducten

Lankhorst Taselaar voegt retail verfproducten van Hempel Yacht toe aan het productportfolio en is vanaf 1 september distributeur voor de Benelux. Het portfolio bestaat uit antifouling, lakken, primers en aanverwante producten voor de pleziervaart.
“We zijn heel blij dat we wederom een sterk A-merk mogen toevoegen aan ons assortiment”, zegt Jarno Berkhof, general manager Lankhorst Taselaar, “Hempel heeft een sterke reputatie als een innovatieve verfproducent van producten van hoge kwaliteit. Voor de Nederlandse en Belgische markt misten we dit in ons aanbod en we kunnen onze klanten nu een nog completer portfolio bieden. Op deze manier zijn we echt een one-stop-shop.”
Hans Kaak, Hempel sales manager voor Centraal en Zuid-Europa, roemt de goede naamsbekendheid van Lankhorst Taselaar, in combinatie met de kennis van de watersportindustrie en de uitstekende logistieke dienstverlening die het bedrijf zijn klanten biedt.

Lankhorst Taselaar BV is een internationale groothandel van watersport gerelateerde producten. Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen en het filiaal in Rheine (DE) levert Lankhorst Taselaar BV meer dan 15.000 verschillende producten aan watersportwinkels en watersport gerelateerde bedrijven in onder andere Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Engeland, Ierland, Spanje, Finland en Denemarken. Vanuit het magazijn in Heerenveen worden de alle goederen verstuurd aan klanten door heel Europa.

Naast het merk Talamex, dat een breed scala aan watersportartikelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding bevat, is Lankhorst Taselaar distributeur van vele internationaal gerenommeerde merken, als: Abus, Attwood, Aqua Signal, Besto Reddingsvesten, BEP, Bison, Boss Audio, Clam Cleat, Coelan, Den Haan, Dometic, Duracell, Eno, Facnor, Forma, Fortress, Freeman, Gardena, HYE, Lahnakoski, Lewmar, Marco, Marinco, Mariner, Mastervolt, Pfeiffer, PSP, Ronstan, Sika, Stazo, TBS, Trem, Ultraflex, Wema, Whale.

www.lankhorst-taselaar.nl