Linssen zet nieuwe trends met SL-serie

De Linssen 30 SL Sedan, een nieuwe lijn en kleurstelling.

Bij Linssen Yachts in Maasbracht wordt doorlopend gewerkt aan productontwikkeling, het verbeteren van de interieurs en technische innovaties. Onder het motto ‘Modern en toch tijdloos’ wordt nu een nieuwe trend gelanceerd met de Linssen SL-serie.

De nieuwe lijn wordt onder andere gekenmerkt door de oplopende waterlijn, die de rondingen van de boeg volgt en het stalen schip een strakke, moderne uitstraling geeft. De ramen in de opbouw worden in donkere, contrasterende grijstinten afgewerkt en de traditionele kabelaring is vervangen door een rubberen stootrand. Naast de standaard witte rompkleur zijn optioneel drie kleursferen gecreëerd, met groene, blauwe of grijze tinten, dit tegen een meerprijs.

Interieur
De Linssen 30 SL Sedan heeft een ruime salon met L-vormige salonbank (met Easy Sleep Convert System) en een stuurstand met stuurbank, die in de lengterichting verstelbaar is aan SB-zijde. Aan BB-zijde is een ruime L-vormige pantry te vinden en een bureau met design kruk. In de voorkajuit een vrijstaand tweepersoons bed inclusief lattenbodem, kasten, toiletruimte en separate doucheruimte.

Specificaties
Het schip is 9,70 meter lang, 3,35 meter breed en heeft een diepgang van circa een meter. De minimale kruiphoogte bedraagt 2,30 meter. Er komt een Volvo Penta 4-cilinder D2-50 2,2 liter diesel in te staan van 51 pk. Waterverplaatsing 7.500 kg. CE-categorie C (kust).

www.linssenyachts.com

Artist’s impression van de Linssen 30 SL AC, met een cabine in het achterschip.