Home Magazine

Magazine

Jachtbouw Nederland is het vakblad voor ondernemers in de jachtbouwindustrie. Business-to-business communicatie met jachtbouwers, toeleveranciers en op deze branche georiënteerde bedrijven. Het 2-maandelijkse print magazine is onderdeel van een uitgebreid online mediaplatform.

Redactionele formule en inhoud
In Jachtbouw Nederland leest u reportages en interviews met ondernemers; artikelen over werven, ontwerpers en toeleveranciers. Met (uw) nieuwsbijdragen en kennisbijdragen
van gastschrijvers, waaronder de brancheorganisaties NJI en HISWA, beoogt Jachtbouw Nederland nadrukkelijk dat onafhankelijke platform te zijn waarmee kennis en nieuws
gedeeld wordt met de jachtbouwbranche. Deze combinatie, een toegewijd redactieteam en veel mooi beeld, maakt het vakblad een in de branche gewaardeerd magazine.

In druk en digitaal
Jachtbouw Nederland wordt uitgegeven in zowel gedrukte als digitale vorm. Veel lezers hebben nog altijd een voorkeur voor de tastbare print versie met glossy cover. De digitale editie van het vakblad biedt daarnaast voor lezers en adverteerders veel aanvullende mogelijkheden. Zo bevatten artikelen links naar achterliggende informatiebronnen, waardoor lezers veel extra informatie uit het digitale E-zine kunnen halen. Ook advertenties zijn aanklikbaar, waardoor adverteerders de mogelijkheid hebben om direct en interactief in contact te komen met de lezers.

Oplage en verspreiding
Vakblad Jachtbouw Nederland verschijnt 6x per jaar met een print-oplage van 2.500 exemplaren en een digitale versie van het magazine. Alle print-ontvangers zijn bedrijfsabonnee of geselecteerd als doelgroeppersoon, bedrijf of instantie met
veelal meerdere lezers per adres. Bedrijfsabonnees hebben het digitale magazine extra beschikbaar in de JachtbouwNL app (iOS/Android). Met lees-suggesties in de 2-wekelijkse nieuwsbrief van mediapartner Jachtbouw Actueel bereikt Jachtbouw Nederland digitaal daarnaast ruim 3500 professionals in de jachtbouwbranche.

Voor meer informatie over het vakblad en de advertentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met de bladmanager: Thila Mos, 31(0)184 481043, thila@acquimedia.nl of u maakt gebruik van het contactformulier op deze website.