Mastervolt Combimaster 3000 schakelt naadloos

Mastervolt introduceert op de HISWA te water (stand KB02B) de CombiMaster 3000, een acculader en omvormer in één, met automatisch AC-omschakelsysteem. De CombiMaster 3000 overbrugt de kloof tussen de huidige Mastervolt Mass Combi en de Mass Combi Pro/Ultra modellen en is ontworpen en gebouwd met een hoog VA-vermogen en > 200% piekvermogen om zelfs de zwaarste en complexe belastingen met gemak te starten.

Stroomonderbrekingen behoren volgens Mastervolt tot het verleden doordat het automatische AC-omschakelsysteem naadloos schakelt tussen generator of netaansluiting naar omvormerbedrijf, waardoor een constante stroomvoorziening gegarandeerd is. De Power Assist-functie voorkomt het doorslaan van de hoofdzekering als de boot op een zwakke walstroomvoorziening is aangesloten. De CombiMaster is standaard voorzien van MasterBus, CZone en NMEA2000 compatibele communicatie. Naast het hanteren van alle wereldwijde netspanningen, is de Combimaster ook bestand tegen grote spanningspieken en hoge temperaturen. Met een CE- en E-markering voldoet het volledig aan de eisen van de belangrijkste certificeringsautoriteiten.
De SmartRemote maakt het MasterBus of CZone systeem compleet. Het is een compact bedieningspaneel in eenvoudige systemen. Maar ook in grotere systemen komt volgens Mastervolt lokale uitlezing altijd van pas. Het SmartRemote touchscreen toont vier belangrijke parameters van het aangesloten apparaat. Het kan eenvoudig worden ingebouwd, maar laat zich ook integreren in een Blue Sea Systems Custom 360 paneel.

www.mastervolt.nl