Mastervolt | Lankhorst Taselaar nieuwe distributeur NL retail

Mastervolt heeft Lankhorst Taselaar aangesteld als nieuwe distributeur voor de watersport retailmarkt in Nederland. Met ingang van 1 september zal Lankhorst Taselaar het retail assortiment distribueren voor de merken Mastervolt en Marinco.

Als toonaangevende, internationaal opererende groothandel met een jarenlange ervaring in de verkoop van watersportartikelen, is Lankhorst Taselaar een prominente partij in de Nederlandse markt. Met deze sterke distributiepartner kiest Mastervolt voor een nog betere beschikbaarheid van haar producten in de retail markt. Het assortiment dat Lankhorst Taselaar zal voeren is als volgt te omschrijven:

Mastervolt
De producten van Mastervolt staan bekend om haar betrouwbare autonome stroomvoorziening. Gespecialiseerd in het managen, laden, omvormen en opslaan van elektrische energie biedt Mastervolt via Lankhorst Taselaar een uitgebreid productportfolio met een vermogensbereik tot 3.000 Watt.

Marinco 
De walaansluitingen en kabels van Marinco bepalen al sinds 1972 de norm in deze sector en zijn ontwikkeld om optimaal te functioneren in de meest zware maritieme omstandigheden. Het nog altijd groeiende aanbod van Marinco omvat inmiddels een complete serie walstroomkabels van 16 tot 100 A, en diverse adapters. Marinco is daarnaast marktleider in de maritieme sector voor ruitenwissers, schijnwerpers en scheepshoorns.

Mastervolt streeft ernaar zijn klanten nog beter van dienst te zijn en zal vanaf 1 september 2018 het netwerk verder aanpassen. Hierbij gaat onze sterke partner Exalto zich toespitsen op alle maritieme installateurs in de Benelux.

Lankhorst Taselaar
Lankhorst Taselaar is een internationaal opererende groothandel voor watersportartikelen, onderdeel van de Brunswick groep. Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen en het filiaal in Rheine (Dtsl) levert Lankhorst Taselaar meer dan 12.000 verschillende producten aan watersportwinkels aan klanten in vrijwel alle landen in Europa. Alle goederen worden op voorraad gehouden in, en verstuurd vanuit, het centrale magazijn in Heerenveen.

Mastervolt
Mastervolt, een in Nederland gevestigd bedrijf, is onderdeel van Power Products, LLC, en maakt samen met andere vooraanstaande merken deel uit van de Marine, Mobile & Industrial divisie. Ancor, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Lenco Marine, Marinco, Mastervolt en ProMariner leveren al tientallen jaren innovatieve elektrische oplossingen.

www.mastervolt.com