METSTRADE | Beursdirecteur Dros stopt

Beursdirecteur Irene Dros was lange tijd het ‘boegbeeld’ van de METSTRADE in de RAI Amsterdam. Na 18 jaar stopt zij echter en kiest voor een nieuwe uitdaging. Onder haar leiding heeft de vakbeurs een ongekende groei doorgemaakt. METSTRADE staat wereldwijd bekend als het belangrijkste ontmoetingspunt voor de jachtbouwindustrie. Waren er in 2001 nog 714 exposanten, in 2019 werden bijna 2.000 exposanten verwelkomd vanuit 53 landen. Het aantal bezoekers groeide de laatste, de 32ste editie, uit tot 26.984 bezoeken uit 122 landen.
“Na 18 jaar te hebben gewerkt voor de mooiste show ter wereld, METSTRADE, is het tijd om verder te kijken en een nieuwe uitdaging aan te gaan”, aldus Irene Dros. “Ik voel me vereerd dat ik bijna twee decennia lang aan deze prachtige vakbeurs heb mogen kunnen werken.”
Het METSTRADE team streeft er naar om de groei en kwaliteit te continueren. Daartoe gaat RAI Amsterdam op zoek naar een waardige opvolger. Tot die tijd nemen Bas Dalm en Sarah Westdijk, Senior Exhibition Manager de honneurs waar, terwijl Eline Heemstra als Junior Exhibition Manager de contactpersoon voor de brancheverenigingen blijft. www.metstrade.com