MOVIDA | Thuis in maritieme domotica

Vrijheid op het water is een groot goed. De rol van veiligheid en bereikbaarheid wordt daarbij steeds belangrijker. De tijd dat we daarvoor complexe systemen moesten aanleggen ligt al lang achter ons.

Bij Movida weten we raad met alle vormen van telecommunicatie en telematica, vast en mobiel. Vanuit onze online servicecockpit regelen we de praktische zaken: het installeren,
inregelen en onderhoud. Bovendien is ons serviceteam 24/7 bereikbaar. Ook voor u aan boord.

In de verste uithoeken kunt u rekenen op onze stabiele verbindingen via satelliet, gsm of wifi. Met onze waterdichte ‘floating drones’ kunt u mooie plaatjes van uw vaartocht maken en onze techniek gaat verder. Via draadloze netwerken waken we over uw eigendommen. Kabelsloten leggen niet alleen uw fietsen of buitenboordmotor vast, maar ingebouwde trackers helpen om bij diefstal of inbraak uw eigendommen snel op te sporen. Gevoelige
sensoren detecteren gaslekken, bilgewater of accudampen en alarmeren adequaat.

VOORAL OP STILLE TIJDEN
In de zomerperiode is er altijd wel iemand in de buurt van uw ligplaats om een oogje in het zeil te houden. Maar straks gaat uw motorboot of zeiljacht naar de winterstalling of de wal op. En dan wordt het een stuk lastiger om tijdig gealarmeerd te worden als er iets niet pluis is. Dan is detectie van inbraak of alarm bij gevaar een geruststellende gedachte. Want niemand wil een telefoontje van de brandweer of politie krijgen over brand of een verlaten plek in de haven. Zorg daarom dat u ook goed voorbereid het najaar ingaat.

GERUSTSTELLENDE GEDACHTE
Dankzij de draadloze techniek hoeven we geen extra kabels te leggen. Alle systemen worden ready-to-play geïnstalleerd. We laten u graag kennismaken met onze producten en werkwijze.

www.movida.nl | www.movida.uk

Lees de bedrijfspresentatie op pagina 49 in Jachtbouw Nederland 4 – augustus 2021

Of bekijk de profielpagina in de bedrijvenindex