NHL Stenden Hogeschool Leeuwarden | September nieuwe start jachtbouwcursussen

Bent u werkzaam in de scheeps- of jachtbouw, werkt u bij een gerelateerd bedrijf of bent u gewoon hobbymatig geïnteresseerd in jachtbouw?

NHL Stenden Hogeschool in Leeuwarden biedt vanaf 3 september een drietal korte avondcursussen aan, waarin u meer leert over Motorjachtontwerp, Zeiljachtontwerp en CE-certificering voor jachten kleiner dan 24 meter.

Wat kunt u na het volgen van de cursus Jachtbouw? Als u ervoor kiest het complete cursusprogramma te volgen, ontwikkelt u een duidelijk beeld  van wat er allemaal komt kijken bij het ontwerpen en bouwen van kwalitatief hoogwaardige jachten in Nederland. Na afloop van de cursus heeft u tevens enige kennis opgedaan op het gebied van megajachtbouw. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke deelcursussen u volgt. Deze zijn onderdeel van de minor Jachtbouw binnen de opleiding Maritieme Techniek, wat betekent dat ze ook door studenten worden gevolgd. De cursussen worden verzorgd door experts uit het bedrijfsleven, waaronder Vripack en IMCI.

Er zijn geen specifieke toelatingseisen voor deelname aan de cursus Jachtbouw. Het is een pré om werkzaam te zijn in de branche, maar niet noodzakelijk.

Meer informatie alsmede de mogelijkheid u aan te melden, vindt u op www.nhlstenden.com/jachtbouw