Niels Klarenbeek directeur METSTRADE

Niels Klarenbeek (42) volgt bij Amsterdam RAI Irene Dros op als directeur van de maritieme vakbeurs METSTRADE. Klarenbeek heeft meer dan vijftien jaar ervaring in het organiseren van internationale beurzen. Mooie bijkomstigheid: hij heeft een passie voor watersport.

Klarenbeek studeerde bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool en was vijf jaar betrokken bij de vakbeurs voor proces-, drink- en afvalwater Aquatech en stond de afgelopen tien jaar aan het hoofd van Rematec, een beurs voor auto-onderdelen met exposities in Amsterdam, Las Vegas en Guangzhou. Klarenbeek wordt ook nauw betrokken bij IBEX, een beurs voor maritieme toeleveranciers in Noord-Amerika, die onder de hoede valt van METSTRADE, in samenwerking met de National Marine Manufacturers Association en RAI Amsterdam.
Klarenbeek is blij met zijn nieuwe baan: “De wereldwijd erkende reputatie, het alles-onder-één-dak-concept en de unieke sfeer zijn facetten die ik al vele jaren respecteer. Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het uitstekende team dat de beurs naar een nog hoger niveau zal tillen.”

METSTRADE wordt jaarlijks georganiseerd door RAI Amsterdam in samenwerking met de International Council of Marine Industry Associations. De editie van 2020 vindt plaats van 17-19 november.

www.metstrade.com