Nieuw promotieplatform NMT voor superjachtbouw

Er komt een nieuw platform om de Nederlandse superjachtbouw te promoten. Dit meldt de brancheorganisatie van de maritieme industrie, Netherlands Maritime Technology (NMT). Een groep prominente bedrijven die actief zijn in de superjachtbouw gaat voor exportpromotie samenwerken met de NMT in het Holland Superjacht Platform. Dat is in oprichting en moet vanaf 2020 operationeel zijn. Deze strategische alliantie zal zich hoofdzakelijk richten op de wereldwijde ‘branding’ en exportbevordering van de superjachtbouw industrie. Het versterkt volgens NMT de gehele Nederlandse maritieme maakindustrie.

Veel gemeen
De superjacht bedrijven en de ruim 400 leden van NMT hebben veel met elkaar gemeen. Zij specialiseren zich allen in hoogstaande scheepsbouw en dito maritieme technologie. In dat perspectief is de aansluiting van de superjachtbouw industrie bij het NMT-netwerk een logische stap. Marcel van der Spek, mede-oprichter van Esthec, is enthousiast over de samenwerking: “NMT heeft een geweldige staat van dienst als het aankomt op het wereldwijd creëren van nieuwe zakelijke kansen voor haar leden. Daarom ben ik ervan overtuigd dat NMT de juiste partner is voor onze industrie.”
NMT’s managing director Roel de Graaf is trots om de superjachtbouw industrie aan boord te hebben: “Wij vertegenwoordigen nu nog meer het beste dat de Nederlandse maritieme maakindustrie te bieden heeft.”

Onder onze rubriek persberichten staat informatie over een gratis proeflidmaatschap.

www.maritimetechnology.nl