Nieuwe eigenaren Ventis Scheepstimmerwerk

Sinds 1 augustus 2019 gaan Ventis Scheepstimmerwerk en Brasker Masten verder onder de vlag van een nieuw team van eigenaren. Na 12 jaar geven de huidige eigenaren, Hans-Peter Baars en Tanja Algra het roer over aan Marchien Speelman, Dillon Plantinga en Ron en Corine Speelman. In de afgelopen jaren hebben Hans-Peter en Tanja Ventis van een kleine en regionaal georiënteerde
werf uitgebouwd tot een solide bedrijf met een internationale klantenkring en een uitstekende reputatie. Zelfs tijdens de economische crisis wist Ventis, dankzij deskundig personeel en inventiviteit, de markt uit te breiden en het bedrijf varende te houden. De laatste jaren is flink geïnvesteerd in verbreding van de werkzaamheden: nieuwbouw van houten jachten, spuitcabine, elektro, intensieve samenwerking met collega’s binnen Nautisch Enkhuizen, waardoor de werf klanten optimaal kan bedienen. Dit resulteerde onlangs in het winnen van twee Classic Boat Awards en de Ondernemingsprijs Noord-Holland.
Het nieuwe team betekent voor Ventis Scheepstimmerwerk verjonging. Hans-Peter Baars zal als Sales director part time verbonden blijven, waardoor continuïteit voor medewerkers, klanten en leveranciers gewaarborgd blijft.
www.ventis.nl