Linssen 35 SL AC

Op de afgelopen Boot Düsseldorf introduceerde Linssen Yachts de 30 SL Sedan. Dit type heeft nu gezelschap gekregen van de Linssen 35 SL AC, een variant met achterkajuit. Een van de opvallende kenmerken van het SL-ontwerp is het ‘zwevende’ dak. Althans, het dak lijkt gescheiden van de opbouw, doordat de raamkozijnen en stijlen van de salon zijn afgewerkt in antraciet. Deze optische ‘truc’ is ook toegepast bij de patrijspoorten. Ze lijken een geheel te vormen en daardoor lijkt het schip langer. De donkere PVC stootranden en de bij de boeg oplopende waterlijn versterken het profiel.
SL is de afkorting voor ‘Sport Luxury’ en de werf noemt de SL is het kenmerk van een Linssen jacht dat is ontwikkeld voor de meest veeleisende liefhebbers van een sportieve levensstijl. De kleurstelling is speciaal ontwikkeld voor de SL-serie. De klant heeft keuze uit ‘Egg Shell White’ (standaard), ‘Fjord Blue’, ‘Cove Green’ en ‘Haven Grey’.
www.linssenyachts.com

Technische specificaties Linssen 35 SL AC
Lengte over alles: 10,70. Breedte: 3,35 m. Diepgang: 1,00 m. Kruiphoogte: 2,45 m. Stahoogte salon: 1,94 m. Motor: Volvo Penta 4-cilinder D2-75 diesel, 75 pk. Brandstoftank: 240 l. Watertank: 220 l. Vuilwatertank: 240 l. Waterverplaatsing: 9 ton. CE-categorie: C.