Nieuwe Vedette salon Comfort Line

“Klanten bepalen wat we bouwen”, verklaarde Hans van Veen, CEO van Vedette Jachtbouw, eerder in het vakblad Jachtbouw Nederland. “Je moet de wensen van de klanten kennen en als je daarin niet meegaat, dan raak je als werf achterop.”
Geen wonder dat Vedette alweer een nieuw model aankondigt: de Vedette salon Comfort Line. Al was de werf ditmaal met de ontwikkeling ervan de vraag naar een modern salonschip voor. Samen met Reinder Posthuma, ontwerper van alle Vedette schepen, werden de criteria voor een goed varend, modern en rijk uitgerust salonschip bepaald en uitgewerkt. Het uiteindelijke resultaat viel in de smaak en heeft direct opdrachten opgeleverd voor een Vedette 11.30 salon Comfort Line en een Vedette 10.30 salon Comfort Line. De 11.30 is nu in aanbouw en komt voorjaar 2022 op het water.

De vaareigenschappen zijn volgens de werf uitmuntend, het schip is stabiel, koersvast, relatief snel en zeer wendbaar. Dat komt door het uitgekiende onderwaterschip; de voorzijde van de modern gelijnde romp is voorzien van een sprayrail en de achterzijde van het onderwaterschip is breder en vlakker gemaakt.
De Vedette salon Comfort Line wordt zeer compleet aangeboden. Het schip is ‘semi custom built’, de klant heeft veel inspraak over bijvoorbeeld de techniek, voortstuwing of interieur. Op basis van wensen en ideeën ontstaat een gepersonaliseerd salon-motorjacht. De Vedette salon Comfort Line is uitermate geschikt om de Europese wateren mee te bevaren.
De nieuwe Vedette salon Comfort Line is verkrijgbaar in de afmetingen 9.30, 10.30, 11.30, 12.30 en 14.30.

www.vedette.nu

Technische gegevens Vedette 11.30 salon Comfort Line
Lengte: 11,95 m. Breedte: 4,15 m. Diepgang: 1,10 m. Kruiphoogte: 2,48 m. Waterverplaatsing: 13,2 ton. Bouwmateriaal: staal. Standaard motor: Volvo D3 110 pk of Nanni N4 115 pk. CE-B.