No Limit Ships: order voor nieuw model

No Limit Ships uit Groningen meldt een order voor een No Limit 1710. Een nieuw model dat in samenspraak met een klant uit Canada wordt ontwikkeld. Deze opdracht vloeit voort uit de presentatie van de No Limit  1550 Four Seasons op boatshows aan de Amerikaanse oostkust. De werf maakt binnenkort nadere details over de 1710 bekend. De geplande oplevering is voorjaar 2019.

In 2016 staken de gebroeders Braam de Atlantische Oceaan over met de No Limit 1550 Four Seasons. Ze voeren via de ‘Viking-route’, via IJsland, Groenland en Canada. De ultieme test dat het schip zeewaardig is. Het schip is in 2016 op de Ft. Lauderdale bootshow gepresenteerd door de werf No Limit Ships en vervolgens in februari 2017 op de Miami bootshow. Ten slotte was de Four Seasons te zien op Ft. Lauderdale bootshow in november 2017. Daarna heeft het schip overwinterd op Bermuda.

Dit voorjaar volgde opnieuw een Atlantische oversteek, ditmaal via de Azoren. Komend weekend arriveert de Four Seasons in Rotterdam. De No Limit modellen vallen op door hun tube rondom, waardoor ze op de reddingboten van de KNRM lijken. De huidige No Limit reeks bestaat uit de 1550, 1640 en 1640 FB (Flying Bridge).

www.nolimitships.com