Open Huis Contest Yachts

Contest Yachts in Medemblik houdt op zaterdag 21 april open huis. Geïnteresseerden krijgen van 10.00 tot 16.00 uur de  kans om een kijk in de keuken te nemen. Op het programma staan rondleidingen over de werf en vier verschillende lezingen.

Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn: nieuwste ontwikkeling en toepassingen zeilen (North Sails), uw energiehuishouding aan boord (Mastervolt) en alles over touwwerk aan boord (Rake Rigging). Tevens zal Stefan Coppers, Onboard Reporter van Brunel, een lezing geven over zijn avonturen aan boord gedurende de laatste Volvo Ocean Race 2014-2015 ondersteund door prachtig beeldmateriaal. Aanmelden voor deze programmaonderdelen kan via de site.

Daarnaast zijn er de hele dag diverse demonstraties, waaronder bouwen met de vacuüminjectie methode, houtbewerking en het leggen van teakdekken. Ook wordt er een workshop ‘Koken aan boord’ georganiseerd. Diverse toeleveranciers van onder andere navigatieapparatuur, dekbeslag, veiligheidsmaterialen, elektrische installaties, watermakers, lijnen en tuigage en verzekeringen zijn de hele dag aanwezig om deskundig advies te geven. Meer informatie en inschrijvingen op: www.contestyachts.com