Personeelswerving Hoora: ‘Eva zoekt watersportfamilie’

Eva Meijer, eigenaresse van Hoora Watersport in Heeg, heeft een originele manier gevonden om personeel te werven. Met een vlotte video is de campagne ‘Eva zoekt watersportfamilie’ van start gegaan via de website en social media kanalen van Hoora, zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en Youtube.

Sinds 2012 leidt Eva Meijer het familiebedrijf Hoora, dat in 1977 is opgericht door haar ouders. ,,Ons huidige doel is om groener te groeien. Ik wil een circulaire haven draaien en duurzame boten bouwen. We hebben ook al een idee ontwikkeld om circulaire producten voor de watersportbranche te produceren.”
Meijer zoekt gecommitteerde aanpakkers van alle niveaus om haar ‘watersportfamilie’, haar team, mee uit te breiden. ,,Ik wil in de kopgroep zitten en uiteraard op de eerste plek eindigen, maar het belangrijkste is het plezier en de passie die we met elkaar beleven. Wat dat betreft is een haven runnen en innovatieve boten bouwen ook een prachtige teamsport.” Medewerkers mogen kiezen voor een dienstverband die bij hen past, bijvoorbeeld vast, flexibel of zzp. Meijer: ,,Hoora betekent in het Arabisch vrijheid, en dat geldt ook voor onze medewerkers.” Hoora heeft onder meer vacatures voor polyesterwerkers, assemblage en productie van bootonderdelen, winterstalling, bootverhuur en de administratie.
Hoora produceert en verkoopt open zeilboten en sloepen, met het accent op elektrische voortstuwing. Het bedrijf is actief met productinnovatie en -ontwikkeling op het gebied van polyester jachtbouw, rolfok- en mastsystemen, rubber profielen en diverse andere toepassingen. In de eigen jachthaven in Heeg kunnen boten worden gehuurd en wordt winterstalling geboden.

www.werkenbijhoora.nl