Primeurs Yanmar-elektronica op METSTRADE

Yanmar introduceert volgende week op METSTRADE in Amsterdam (19-21 november) een nieuwe generatie elektronica voor de motoren. Het YD42 Multi-Function Color Display en het YD25 LCD Switch Panel Display zijn primeurs, waarmee Yanmar de nadruk legt op de geavanceerde technologie en innovaties die zijn ontwikkeld voor de complete lijn motoren voor motor- en zeiljachten.

Met de waterdichte 4,1 inch YD42, voorzien van een fullcolor scherm, krijgt de gebruiker een veelheid van gegevens te zien (in acht talen), zoals toerental, oliedruk, temperatuur van het koelwater, wind, snelheid en AIS data, en een eventueel motoralarm met diagnostische codes. De YD42 is compatibel met NMEA 2000, waardoor motordata gemakkelijk naar andere multifunctionele displays verstuurd kunnen worden.
Het eenvoudige YD25 LCD Switch Panel Display heeft een start/stop knop voor de motor en geeft alle motordata, alarm en diagnostische codes en kan ook integreren met multifunctionele displays.

Verder toont Yanmar op METSTRADE onder meer de nieuwe generatie 4LV dieselmotoren, gekoppeld aan de Yanmar ZT370 sterndrive. Deze toevoeging versterkt het portfolio van Yanmar 6LY en 8LV motoren en de JH common rail (CR) serie motoren voor zeiljachten.

METSTRADE stand 01.345

www.yanmarmarine.com

Het eenvoudige YANMAR YD25 LCD-display, met start/stop knop.
De Yanmar ZT370 sterndrive, gekoppeld aan een 4LV diesel.