Op een groot aantal motor- en zeiljachten is nautische elektronica van Raymarine  geïnstalleerd. Het van oorsprong Britse bedrijf werkt voortdurend aan nieuwe, innovatieve producten, zoals het afmeersysteem DockSense. Dat is een fijne hulp om de boot ongeschonden in de box te varen of voor de kant te krijgen. Daarnaast worden de multifunctionele beeldschermen van steeds meer mogelijkheden voorzien en kan vanuit een centraal punt alles aan boord geregeld en gestuurd worden. Harrold van Asselt van Raymarine Benelux geeft een toelichting.

Lees hier verder in de Raymarine preview pagina’s van de 100 pagina’s dikke special

WORD OOK ABONNEE & ONTVANG DE SPECIAL!
Blijf op de hoogte van de Nederlandse jachtbouw en het nieuws van de (internationale) toeleveranciers.
Ontvang nu 6 x 52 pagina’s Jachtbouw Nederland voor
€ 28,61 (incl. btw en eenmalige 25% korting). Aanmelden kan via
www.jachtbouwnederland.nl/actiepagina.

SPECIAL VAN JACHTBOUW NEDERLAND
Jachtbouw Nederland geeft zijn lezers elke twee maanden actuele en betrouwbare informatie over een fascinerende bedrijfstak, die wereldwijd hoog aangeschreven staat en
bruist van de activiteit. Deze speciale uitgave van 100 pagina’s, Jachtbouw Nederland Inside, is gericht op de bootbezitter en watersporter, en biedt een staalkaart van wat ons vaktijdschrift het jaar door te bieden heeft.
De omvang van Jachtbouw Nederland is doorgaans 52 pagina’s. De redactie gaat op
bezoek bij de bouwers van casco’s, sloepen, tenders, zeiljachten, motorjachten, sportboten
en superjachten, die ons een exclusief kijkje achter de schermen bieden. Ontwerpers
vertellen over hun inspiratie en geven inzicht in technische details. Toeleveranciers presenteren hun nieuwste producten en technische innovaties: motoren, navigatieapparatuur, verf, uitrusting, etc. In de rubriek Nieuws van Nederlandse jachtwerven vertellen we meer over de orders die onophoudelijk worden geboekt, want het gaat bijzonder goed in de branche!