Raymarine verbetert kleinste Axiom displays

De nieuwe lijn Axiom+ multifunctionele displays.

Raymarine heeft de lijn multifunctionele Axiom displays van 7, 9 en 12,1 inch ingrijpend verbeterd. De Axiom+ modellen hebben onder meer een lcd-scherm dat een kwart helderder is, een beter contrast heeft en een hogere resolutie. De touchscreens zijn voorzien van water-, vuil- en olieafstotende nanocoating en hebben bovendien een verbeterde slagvastheid en een bredere kijkhoek.

De Axiom Plus draait op LightHouse3 besturingssoftware. Een krachtige quad-core processor zorgt voor snelle kaartherhaling, meerkanaals sonarweergaven en augmented reality-navigatie, plus een vloeiende en snelle weergave van Navionics en C-map cartografie. Nieuwe IPS displaytechnologie toont cartografie, radar, sonar en video in heldere kleuren, die afgestemd kunnen worden op het moment van de dag (of nacht). Het interne geheugen is vergroot tot 16 gigabyte.

De nieuwste generatie high performance 10Hz GPS/GNSS ontvanger is vier maal zo gevoelig voor exacte plaatsbepaling. Axiom+ is voorbereid op uitbreiding aankoppeling van meerdere displays, radar en sonarmodules. Beschikbaar met ingebouwde RealVision 3D sonarmodule. Geschikt voor ClearCruise Augmented Reality.

De nieuwe lijn Axiom+ is direct leverbaar.

www.Raymarine.nl