Roermond Boat Show | 2e editie 20-23 juni

Na de succesvolle eerste editie in 2018 vindt dit jaar opnieuw de Roermond Boat Show plaats in Roermond, van 20-23 juni, bij Boulevard Nautique. In 2018 bezochten meer dan 4.500 watersporters uit binnen- en buitenland de show.
De voorbereidingen zijn in volle gang en initiatiefnemers jachtbouwer Linssen Yachts uit Maasbracht en jachten- en speedboat makelaar Best Boats International Yachtbrokers uit Roermond maken zich op voor een drukbezocht event, want de plannen voor 2019 zijn groots. De ambitie is de Roermond Boatshow te laten uitgroeien tot hét watersport evenement van de Euregio. ‘’Samen krachten binden en ook over de grens durven kijken is wat deze show juist zo uniek maakt’’, aldus de organisatie. Het evenement zal groter worden opgetuigd dan in 2018, met onder andere meer deelnemers verdeeld over een groter evenemententerrein.

Op de kaart zetten
Nieuwe en gebruikte jachten van diverse gerenommeerde merken worden tentoongesteld en zijn beschikbaar voor proefvaarten. Daarnaast zijn er diverse aan de watersport gerelateerde bedrijven aanwezig die hun maritieme producten en diensten aanbieden. Het doel van dit initiatief is om de Maasplassen en de watersportactiviteit in het algemeen definitief op de kaart te zetten. Roermond en omliggend gebied is een gebied vol kansen voor watersportliefhebbers, met 30.000 m² aaneengesloten wateren het grootste watersportgebied van Nederland.

Openingstijden en locatie
De Roermond Boat Show is dagelijks geopend van 10.00–18.00 uur. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid op korte loopafstand van de Boat Show aanwezig. Boulevard Nautique Roermond is gevestigd in Maashaven 4, op loopafstand van Europa’s grootste Designer Outlet, waar tegelijkertijd een shopping event plaats zal vinden.

Deelnemers
De volgende bedrijven hebben hun deelname bevestigd:
Linssen Yachts, Best Boats International Yachtbroker, Delphia Yachts, Riviera Yachts, Linssen Boating Holidays, Pirelli Tenders en Speedboats, VanClaes Trailers, Yacht Finanz, XO Boats, Webasto, Chris Craft, Kuiper Verzekeringen, Raymarine, Tinn-silver, Menken Maritiem, Hellwig Bootsmanufaktur, DNA verzekering.

www.roermondboatshow.nl