Slam kledingpartner HISWA te water

Het kledingmerk Slam is de nieuwe kledingpartner van de HISWA te water voor de aankomende editie. Deze is van 4 tot en met 8 september in Batavia Haven te Lelystad. Niet alleen de vaste organisatie, ook alle vrijwilligers worden door Slam aangekleed. Voor Slam een unieke gelegenheid om de nieuwste collecties te tonen aan de bezoekers en exposanten.

Naast zeilkleding biedt Slam een ruime casual en crew collectie aan. De casual collectie bestaat uit een Spring-Summer en Fall-Winter collectie, te verkrijgen bij watersport retailers en lifestyle winkels. De crew collectie betreft een zogenoemde Never Out Of Style-collectie die altijd op voorraad en goed te personaliseren is. Hierdoor is deze collectie bij uitstek interessant voor teams en bedrijven, bijvoorbeeld voor de aankleding van personeel. Immers, in het verleden aangeschafte kleding kan altijd worden bijbesteld.
“De zeilkleding van Slam is bij veel (wedstrijd)zeilers wel bekend. De samenwerking met de HISWA te water is voor ons een perfecte gelegenheid om ook de andere collecties aan het watersportpubliek én het bedrijfsleven te tonen. We hebben zelfs een team dat zich richt op Corporate Wear, waarbij de specifieke wensen en eisen van een bedrijf in een speciaal gemaakte collectie worden verwerkt”, aldus Jeroen van Stijn, directeur Slam Benelux.
Om standhouders op de natte Hiswa de gelegenheid te bieden hun personeel uniform aan te kleden, heeft Slam Benelux een speciaal aanbod opgesteld.
www.slambenelux.nl