Boot Düsseldorf een succes

De editie 2020 van Boot Düsseldorf was een enorm succes, zo meldt de organisatie in een persbericht. De beurs telde meer dan 1900 exposanten in de 17 hallen. Het aantal bezoekers lag met 250.000 iets hoger dan vorig jaar (2019: 247.700).Boot-directeur Petros Michelidakis: “We zijn er hier in Düsseldorf echt in geslaagd het belangrijkste internationale platform voor watersport te creëren. Boot heeft dit jaar overtuigend aangetoond hoe indrukwekkend de innovatieve vaardigheden van de industrie zijn. De focus lag op alternatieve aandrijfsystemen, bootbouw uit hernieuwbare grondstoffen en internationale oceaanbeschermingsprojecten.”
CEO Werner M. Dornscheidt, CEO van Messe Düsseldorf, deed er nog een schepje bovenop: “Boot heeft zich ontwikkeld tot iets dat veel meer is dan louter een beurs. Het is een evenement met een enorme innovatieve en economische betekenis, dat tevens in unieke mate passie voor watersport vertegenwoordigt.”
Ook de Nederlandse deelnemers exposanten tonen zich over het algemeen tevreden. Boot Düsseldorf blijft met afstand de toonaangevende beurs waar ze veel gerichte (internationale) klantencontacten hebben.
De volgende editie is van 23 tot 31 januari 2021.
www.boot.de