Super Lauwersmeer: ‘panoramische vakantievilla te water’

Bij Super Lauwersmeer wordt de laatste hand gelegd aan de 47 AC, die op Boot Düsseldorf zal worden gepresenteerd.

De copywriter die voor Super Lauwersmeer een persbericht moest schrijven over het nieuwe model motorboot Discovery 47 AC is zo enthousiast dat de tekst hilarisch wordt. De omschrijving ‘panoramische vakantievilla te water’ is nog maar het begin van een virtuele rondgang over de 14,3 meter lange boot van de Friese jachtbouwer.
Een kleine greep uit het betoog:
“Een hotelkamer als eigenaarshut, een compleet ingerichte wasserette, een badkamer en keuken zoals thuis en een gastenverblijf dat net zo goed dienst zou kunnen doen als eigenaarshut. Of het nou in de achterkajuit of in het voorschip is; het comfort, de luxe en de ruimte zijn overal. Met een stahoogte van 2,05 meter vormt de salon hierin de overtreffende trap. Dankzij de gigantische raampartij van de opbouw overvallen daar het open karakter en de prachtige inval van daglicht u. Alsof u een varende serre binnentreedt!”

Super Lauwersmeer gaat een mooi schip als primeur op Boot Düsseldorf presenteren, dat is wel duidelijk. Het persbericht met vele superlatieven is hier geheel te lezen: www.superlauwersmeer.nl