Vakbeurs Watersport: ook interessante lezingen

Op 6, 7 en 8 december ontmoeten professionals in de jachtbouw elkaar in de Evenementenhal in Gorinchem op de Vakbeurs Watersport. Niet alleen worden er producten van toeleveranciers en diensten gepresenteerd, er is ook een interessant programma met lezingen over uiteenlopende onderwerpen.

Mediapartner Jachtbouw Nederland werkt aan een aantrekkelijk programma met lezingen, onder meer over btw-regelgeving bij im- en export, recycling van polyester jachten en de ervaringen van een ondernemer in de watersport met custom warehousing. Reinier Steensma van het bureau Waterrecreatie Advies vertelt over de laatste trends en ontwikkelingen in de watersport. Daarnaast zijn er exposanten die presentaties over hun producten of diensten aanbieden. Op de website van de beurs is het definitieve programma met lezingen te vinden en welke bedrijven aan de beurs deelnemen.

Zowel branchevereniging Hiswa-Recron als de Nederlandse Jachtbouw Industrie (NJI) zijn van de partij met een informatiestand. De NJI belegt zelfs zijn jaarvergadering in Gorinchem, wat heel wat jachtbouwers en watersportbedrijven naar de beursvloer zal trekken. De eerste beursdag, dinsdag 6 december, wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Via de website kunnen toegangskaarten worden besteld. De beursorganisatie, Stichting Vakbeurs Watersport, benadrukt dat het een business-to-business evenement is en derhalve uitsluitend toegankelijk voor zakelijke bezoekers. De kleinschalige vakbeurs is specifiek gericht op de deelname door Nederlandse toeleveranciers. Omdat de beurs op non-profit basis opereert, is de drempel voor deelname zeer laag. De insteek is geen presentatie in dure stands, maar een standaardmodel met afmetingen van 8, 12 of 24 vierkante meter.

www.vakbeurswatersport.nl